Ikkunanpesu

KotiAvux pesee asuntosi tai yrityksesi kaikki ikkunat, parvekelasit sekä tarvittaessa muut pinnat kilpailukykyiseen hintaan Helsingissä-ja Uudellamaalla. KotiAvux ei laskuta pestävä pinta kerrallaan, eikä aloitusmaksuja ole! Hinta määräytyy ainoastaan asunnon koon mukaan. KotiAvux hoitaa kaiken tarvittavan eli pesuvälineet, ikkunatuen, tikkaat sekä ikkuna-avaimen. KotiAvuxin palvelut aina tyytyväisyystakuulla. Jos et siis ole tyytyväinen tulokseen, KotiAvux hoitaa korjauskäynnin veloituksetta.

 Alla olevat hinnat sisältävät asunnon ikkunat, sekä parvekelasit. Parvekelaseja kuuluu hintaan 5kpl. Ylimenevät parvekelasit 8€/kpl. 

Mikäli asuntosi on pieni, eikä siellä ole parvekelaseja, tai mikäli asunnossasi on poikkeuksellisen suuri määrä ikkunoita, ota yhteyttä ja teen tarjouksen!

Mikäli ikkuna on vaurioitunut, tai ei aukea oikein, KotiAvux ei ota vastuuta ikkunasta. Talvella ikkunoiden pesu ainoastaan sisältäpäin. Ikkunoiden ulkopesun minimilämpötila on +2-5 astetta.


Asunnot 1h+k: 119€ (sis.alv) Kotitalousvähennyksen jälkeen: 47,60

Asunnot 2h+k: 159€ (sis.alv) Kotitalousvähennyksen jälkeen: 63,60

Asunnot 3h+k: 199€ (sis. alv) Kotitalousvähennyksen jälkeen: 79,60

Asunnot 4h+k: 249€ (sis. alv) Kotitalousvähennyksen jälkeen: 99,60

Asunnot 5h+k: 299€ (sis. alv) Kotitalousvähennyksen jälkeen119,60

Isommissa asunnoissa: pyydä tarjous!

Parvekelaseja kuuluu hintaan 5 kpl. Mikäli asunnossasi on enemmän kuin 5kpl parvekelaseja, ilmoitathan siitä. Lisälasit 8€/kpl. 

Myös peilien, suihkuseinien ja muiden lasisten pintojen puhdistus onnistuu lisämaksusta 10€/ pestävä pinta.


Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, tai voit myös soittaa suoraan numeroon 0403529188, tai laittaa sähköpostia osoitteeseen: postilaatikko@kotiavux.fi